Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την Elpon.Bio. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή/και αγοράζοντας κάτι από εμάς, δεσμεύεστε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι Παροχής Υπηρεσιών”, “Όροι”). Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που προμηθευτές, πελάτες, διανομείς ή/και συνεισφέροντες περιεχομένου. Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών πριν αποκτήσετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση τμημάτων του ιστότοπού μας, συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους αυτής της συμφωνίας, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας ή στις υπηρεσίες μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε μέρη των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή/και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για αλλαγές. Το κατάστημα και η διαδικτυακή μας πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου φιλοξενείται από την Woocommerce.

Πληρωμή

Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Όροι ηλεκτρονικού καταστήματος

Με την αποδοχή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών, συμφωνείτε ότι είστε σε νόμιμη ηλικία. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό (συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων). Μην μεταδίδετε κανένα είδος ιών ή οποιοδήποτε είδος καταστροφικού κώδικα. Μια παραβίαση ή παράβαση των Όρων θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό των υπηρεσιών σας.

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την εξυπηρέτηση για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή. Κατανοείτε ότι τα στοιχεία σας (εκτός από τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας) μπορούν να μεταδοθούν χωρίς κρυπτογράφηση και να περιλαμβάνονται σε αλλαγές για προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις για τη σύνδεση δικτύων ή συσκευών. Οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένες από την τράπεζα.

Ακρίβεια, πληρότητα και επικαιρότητα των πληροφοριών

Δεν φέρουμε ευθύνη εάν οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή επίκαιρες. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να βασίζεται ή να χρησιμοποιείται ως η μόνη βάση για τη λήψη αποφάσεων. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται με δική σας ευθύνη. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει κάποιες ιστορικές πληροφορίες. Οι ιστορικές πληροφορίες δεν είναι απαραίτητα σχετικές και προορίζονται μόνο για αναφορά σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στον ιστότοπό μας.

Αλλαγές σε υπηρεσίες και τιμές

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να αλλάξουμε ή να διακόψουμε τις υπηρεσίες (ή μέρη ή περιεχόμενο αυτών) χωρίς προειδοποίηση. Δεν είμαστε υπεύθυνοι απέναντι σε εσάς ή σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος για οποιαδήποτε αλλαγή, αλλαγή τιμής, αναστολή ή τερματισμό της υπηρεσίας.

Ακρίβεια χρέωσης και πληροφορίες λογαριασμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε μαζί μας. Ενδέχεται να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε αγορές. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα ή/και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή/και αποστολής. Σε περίπτωση που αλλάξουμε ή ακυρώσουμε μια παραγγελία, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας με το email ή/και τη διεύθυνση χρέωσης/τον αριθμό τηλεφώνου που δόθηκε κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατά τη γνώμη μας, φαίνεται να γίνονται από αντιπροσώπους ή διανομείς. Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε αμέσως να ενημερώσετε τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email και των αριθμών της πιστωτικής σας κάρτας και των ημερομηνιών λήξης, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν χρειαστεί. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών.

Προσωπικές πληροφορίες

Η υποβολή προσωπικών στοιχείων μέσω του καταστήματος υπόκειται στην πολιτική απορρήτου μας. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

Λάθη, ανακρίβειες και παραλείψεις

Περιστασιακά, ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμές, προσφορές, προσφορές, έξοδα αποστολής.

Στοιχεία επικοινωνίας

Elpon.bio Biotechnology

Ζαλοκώστα 9 & Κριεζώτου 12,

10671, Αθήνα

Τηλ : 2107225950

Email : info@elpon.bio