Η πολιτική επιστροφών μας ισχύει για 30 ημέρες. Δυστυχώς, εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι κλειστό, αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία. Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς. Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν έχει επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί με άλλο τρόπο, δεν μπορεί να επιστραφεί.

Παράπονα

Μην δέχεστε εμπορεύματα που έχουν ζημιά κατά τη μεταφορά. Όταν λαμβάνετε ένα αντικείμενο ή υπογράφετε ότι έχει παραληφθεί, εγκρίνετε αυτόματα ότι το αντικείμενο είναι σε καλή κατάσταση. Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας, αναφέρετε τον λόγο, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης και της τεκμηρίωσης, εάν είναι δυνατόν.

Επιστροφή χρημάτων

Όταν λάβουμε το προϊόν που επιστράφηκε, θα σας στείλουμε ένα email που θα σας ενημερώνει ότι το έχουμε λάβει. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας μόλις εξετάσουμε το λόγο και την τεκμηρίωσή σας.

Εάν η επιστροφή χρημάτων εγκριθεί, η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα μεταφερθεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής.

Ανταλλαγή

Θα αντικαταστήσουμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν, στείλτε μας ένα email στο info@elpon.bio και στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Ζαλοκώστα 9, 10671, Αθήνα

Είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.