H Νέα Σειρά Προϊόντων BAK Probiotic Skincare Από Τη Δανία

MΟΝΑΔΙΚΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΑΚΙΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η ιδιόκτητη πλατφόρμα στελεχών αποτελείται από +1000 νέα απομονωμένα βακτήρια γαλακτικού οξέος (LAB). Η συλλογή αναπτύσσεται συνεχώς με νέα προϊόντα απομόνωσης. Η εφαρμογή τους είναι στους τομείς της υγείας, της ομορφιάς και της βιομηχανίας.

Ο στόχος για τα προϊόντα υγείας/ομορφιάς είναι να εντοπιστούν τα καλύτερα προβιοτικά στελέχη και να στοχεύσουν σε συγκεκριμένες ανάγκες και δυσλειτουργίες μικροβιώματος που σχετίζονται με συγκεκριμένες αντίστοιχες δυσλειτουργίες του δέρματος.

Τα προϊόντα με τους συγκεκριμένους τύπους LAB φαίνεται ότι έχουν αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα και αναχαιτίζουν την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών που εποικίζουν την επιδερμίδα.

Το BAK Acne prone skin έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και περιλαμβάνει τα στελέχη Lactobacillus plantarum LB356R & LB244R.

Για το ΒΑΚ Atopic Skin χρησιμοποιείται το στέλεχος Lactobacillus plantarum LB244R.

Ενώ για το BAK Redness συμπεριλαμβάνει επίσης το LB365R.

Τα συγκεκριμένα positive Gram bacteria περιέχονται σε ενεργοποιημένη μορφή (live bacteria).

Πιο ειδικά, το live Lactobacillus plantarum LB356R, ένα νέο-απομονωμένο προβιοτικό βακτήριο βοηθάει στη συσσωμάτωση με παθογόνους ριβοτύπους του Cutibacterium acnes.

Το Live Lactobacillus plantarum LB244R, επίσης νέοαπομονωμένο προβιοτικό βακτήριο γαλακτικού οξέος συμβάλει στην αναστολή της ανάπτυξης του Staphylococcus aureus και του παθογόνου CC1. O CC1 είναι ο κοινός κλωνικός τύπος του ανθεκτικού S. aureus που σχετίζεται με ερεθισμένο και με κνησμό δέρμα (Clausen, M. L., S. M. Edslev, P. S. Andersen, K. Clemmensen, K. A. Krogfelt, and T. Agner. 2017. “Staphylococcus Aureus Colonization in Atopic Eczema and Its Association with Filaggrin Gene Mutations.” British Journal of Dermatology 177 (5): 1394– 1400.)

Οι μεταβολίτες που προκύπτουν από τα LAB περιλαμβάνουν τα Beta Hydroxyl Acids (BHAs), τα οποία είναι υδρόφοβα και διαλυτά σε λιπαρές ουσίες και έτσι διαλύουν τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και εισχωρούν στους πόρους.

Είμαστε σαν ο νούμερο ένα οπαδός της γης, επομένως το να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Όταν ξεκινήσαμε το Girlfriend Collective, ο πρώτος μας στόχος ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς. Τόσες πολλές εταιρείες υποστηρίζουν τη διαφάνεια αλλά προσφέρουν μόνο εντυπωσιακούς τίτλους αντί για ουσία. Επιλέξαμε κάθε μέρος της διαδικασίας μας, από τις πρώτες ύλες μέχρι τις εγκαταστάσεις μας και τους συνεργάτες μας, με προσοχή. Ανακαλύψαμε επίσης γρήγορα ότι η υψηλή εφαρμογή και η αίσθηση δεν είναι θέμα κόστους, είναι θέμα χρόνου. Αφιερώνουμε χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι κάθε ένα από τα σχέδιά μας είναι τόσο όμορφο που δεν θα το περιηγηθείτε την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε μέσα από την ντουλάπα σας.

Αλλά και τα Poly-Hydroxy Acids (PHAs) που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και εισχωρούν με πιο αργούς ρυθμούς και άρα ευνοούν πιο ξηρούς και ευαίσθητους τύπους δέρματος.

ΤΑ ΒΑΚ(ΤΗΡΙΑ) ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ:

• Να βελτιώσουν το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

• Να μειώσουν τα σπυράκια.

• Να μειώσουν τη ερυθρότητα.

• Να αντιμετωπίσουν τα επιβλαβή βακτήρια.

• Να ενισχύσουν τις λειτουργείες του φραγμού του δέρματος και να δημιουργήσουν δυνατούς συνδέσμους μεταξύ των κυττάρων που αποτρέπουν την επίθεση από βλαβερές ουσίες.

• Να μειώσουν τις ρυτίδες.

• Να αυξήσουν την υγρασία του δέρματος.

• Να προωθήσουν την απώθηση των νεκρών δερματικών κυττάρων.

• Να σχηματίσουν μεταβολίτες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ίδιου του δέρματος.

Τα προϊόντα είναι ήπια για την επιδερμίδα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους δέρματος. Η χρήση τους είναι και σε Ενήλικες και σε Παιδιά. Όλα τα προϊόντα είναι ΦΥΤΙΚΑ, ORGANIC, VEGAN και χωρίς συντηρητικά και αρώματα. Ανοχή στο Δέρμα: Δεν έχουν αναφερθεί δερματικές ασυμβατότητες για τα Lactobacillus. Τα προϊόντα ταξινομούνται ως δερμοκαλλυντικά. Μάτια: Τα προϊόντα είναι ασφαλή για εφαρμογή στην περιοχή των ματιών. Οι Lactiplantibacillus plantarum έχουν απομονωθεί στη Δανία από την Lactobio A/S και προστατεύονται από pending patent application.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο κατηγορίες προϊόντων: ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΒΑΚ ACNE PRONE SKIN Serum & Oil

• Μειώνει εμφανώς τα σπυράκια αποκαθιστώντας το μικροβίωμα του δέρματος

ΒΑΚ – ATOPIC SKIN Serum

• Μειώνει τον ερεθισμό, τον κνησμό, το ξηρό και ατοπικό δέρμα.

BAK REDNESS Oil

• Μειώνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό, χωρίς να ξηραίνει.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

BAK – Cleanser

• Καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνει το δέρμα

BAK – DAY CARE Oil & Dry Skin Serum

• Για καθημερινή ενυδάτωση.

BAK Probiotic Skincare Από Τη Δανία

Mε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΑΚΙΛΛΟΥΣ. Bοηθούν Στην Εξισορρόπηση Του Μικροβιώματος Του Δέρματος. Η Νέα Τάση Στη Δερματολογία

Τα προϊόντα είναι ήπια για την επιδερμίδα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η χρήση τους είναι και σε Ενήλικες και σε Παιδιά. Όλα τα προϊόντα είναι ΦΥΤΙΚΑ, ORGANIC, VEGAN και χωρίς συντηρητικά και αρώματα.

Η σειρά περιλαμβάνει δύο κατηγορίες προϊόντων:

ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ:

• ΒΑΚ ACNE PRONE SKIN Serum & Oil. Δέρμα με τάση ΑΚΜΗΣ – πολύ αποτελεσματικό για τα σπυράκια και φαγέσωρες.

• BAK REDNESS Oil. Δέρμα με Ερυθρότητα, βλατίδες, ορατά αιμοφόρα αγγεία.

• ΒΑΚ – ATOPIC SKIN Serum. Ατοπικό και ερεθισμένο δέρμα. Έκζεμα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ:

• BAK – DAY CARE Oil & DRY Serum. Για καθημερινή ενυδάτωση. Με αντιγηραντική δράση.

• BAK – Cleanser. Ήπια και χωρίς σαπούνι σύνθεσή. Για όλους τους τύπους δέρματος.

ELPON.bio Κριεζώτου 12 &, Ζαλοκώστα 9, Αθήνα 106 71, Τηλ.: 210 722 5950

Όταν ξεκινήσαμε το Girlfriend Collective, ο πρώτος μας στόχος ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς. Τόσες πολλές εταιρείες υποστηρίζουν τη διαφάνεια αλλά προσφέρουν μόνο εντυπωσιακούς τίτλους αντί για ουσία.